Home References Commercial (Română) Acoperiș verde extensiv ultraușor pe magazinul Kaufland Bragadiru

(Română) Acoperiș verde extensiv ultraușor pe magazinul Kaufland Bragadiru

2 min read
0
173
Acoperiș verde extensiv ultraușor pe magazinul Kaufland Bragadiru

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Acoperișul verde extensiv ultraușor, construit pe învelitoarea magazinului Kaufland din Bragadiru a fost o provocare logistică, în condițiile unui șantier supraaglomerat, termenul de predare a investiției fiind la numai câteva zile.

Suprafața de verde este de 1.800 mp, având o stratificație compusă din geotextil cu rol de protecție și retenție de apă, vată minerală hidrofilă Green roll Urbanscape, substrat mineral poros ușor și strat vegetal. Fiind un proiect de tip ultraușor, cu retenție de apă relativ mică, s-a optat pentru instalarea unui sistem de irigație cu 12 zone pentru a asigura necesarul de apă al vegetației.

Execuția în sine a fost îngreunată de probleme precum ridicarea materialelor, care a fost întârziată de o macara defectă, din cauza căreia am pierdut aproape o zi, dar termenul a fost respectat lucrând chiar și 18 ore zilnic pentru a recupera întârzierea cauzată de macara, cu toate că am lucrat în paralel și la un alt proiect Kaufland din Constanța.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In Commercial