Home References Commercial (Română) Acoperiș verde pe o sală de sport

(Română) Acoperiș verde pe o sală de sport

2 min read
0
220
Acoperiș verde pe o sală de sport

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pe o terasă necirculabilă a sălii de sport din campusul Universității Ștefan cel Mare din Suceava s-a realizat acest acoperiș verde extensiv, de dimensiuni relativ modeste, dar cu beneficii ecologice și energetice importante, fără probleme deosebite de logistică, având sprijinul important al beneficiarului, dar vremea neprevizibilă și-a spus cuvântul.

Construcția sistemului s-a realizat în timp record de o zi, inclusiv deplasarea echipei la de la Târgu-Mureș la fața locului, în condiții meteo extreme (căderi de zăpadă, viscol). S-a început cu înlăturarea a 48 mc de zăpadă de pe terasă, iar apoi s-a putut trece la întinderea stratificațiilor. Un mare accent am pus pe siguranța și securitatea muncii, lucrul la înălțime pe suprafațele alunecoase fiind deosbit de periculos.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In Commercial