Home References (Română) Acoperiș verde pe un bloc vechi din București

(Română) Acoperiș verde pe un bloc vechi din București

2 min read
3
3,166
Acoperiș verde pe un bloc vechi din București

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un proiect implementat de Asociația Cartierul Aviației, cu finanțarea asigurată prin grantul LIDL “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun” dovadă că inițiativa civică poate aduce rezultate.

Sistemul de acoperiș verde extensiv s-a realizat pe acoperișul unui bloc construit în anii 80, într-un cartier specific, aglomerat.

A fost o provocare logistică atât transportul materialelor la fața locului, cât și accesul macaralei în zonă. Alimentarea sistemului de irigație, necesar pentru viabilitatea proiectului, a presupus din nou eforturi pe partea de planificare/negociere cu locatarii reticenți 🙂 dar și pe partea de execuție, nefiind altă soluție decât montarea unui tronson de apă pe exteriorul blocului.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In References