Home References Public spaces (Română) Fațadă verde la UMF Târgu-Mureș

(Română) Fațadă verde la UMF Târgu-Mureș

2 min read
2
1,173
Fațadă verde la UMF Târgu-Mureș

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pentru fațada verde a UMF Târgu-Mureș am plantat 54 de plante cățărătoare în jardiniere fixate la baza și pe vârful peretelui, de aproximativ trei metri, cu 8-10 ramificații, pentru a asigura un grad de acoperire cât mai mare încă de la predare.

Construcția rețelei de ghidaj din cabluri de oțel galvanizat, proiectată să susțină masa verde a iederei plantate chiar și în condițiile depunerii de chiciură sau zăpadă, s-a executat de pe scări, respectiv lucrând asigurat cu tehnică de alpinism utilitar, în zonă neavând acces nacelă sau alt tip de utilaj. Cu respectarea normelor de siguranță, lucrarea s-a finalizat în două zile.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In Public spaces