Home References (Română) Grădină pe terasa unui penthouse

(Română) Grădină pe terasa unui penthouse

2 min read
1
1,545
Grădină pe terasa unui penthouse

Sorry, this entry is only available in Română. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pe terasa unui penthouse de la ultimul etaj al unui bloc de locuințe nou construit în București, s-a amenajat această grădină intensivă complexă.

Urmând îndeaproape instrucțiunile arhitecților și ale proprietarilor, s-au ridicat cantități impresionante de materiale și elemente decorative și de stabilizare pentru a asigura condiții optime vegetației. Arbori de dimensiuni mari și mijlocii au fost ancorate pentru a rezista rafalelor de vânt frecvente în zonă, arbuștii fiind plantați în jardiniere sau zone delimitate ca jardiniere, cu tablă din oțel Corten.

Pentru a nu supraîncărca terasa, s-a folosit substratul special ultraușor, potrivit acestui tip de terasă, unde încărcarea maximă a fost de 400 kg/m2. Evident, ultima operațiune tehnică a finalizării terasei verzi a fost curățenia generală, astfel încât să lăsăm după noi o zonă curată ca și cum nu am fi grădinărit pe acolo timp de 2 zile.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In References