Home References Public spaces (Română) Grădinița din Chitila, cu acoperiș verde

(Română) Grădinița din Chitila, cu acoperiș verde

4 min read
0
607
(Română) Grădinița din Chitila, cu acoperiș verde

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Acoperiș verde intensiv cu gazon, realizat în orașul Chitila la o grădiniță. Acoperișul cu vegetație intensivă – gazon- se întinde pe o suprafață de 500 mp, fiind prevazut și cu un sistem de irigație automatizat.

Lucrare realizată în cca. 3 zile în condiții meteo nefavorabile (vânt puternic, precipitații de 15-20 l/mp) precum și acces limitat pe șantier datorită noroiului adânc (caracteristic tuturor șantierelor din România).

Acest efort a însemnat mutarea/dispersarea manuală a cca. 100 mc de materiale (substrat, rulou de vegetație, pietriș) pe o distanță de 10-30 m pe acoperiș.

La această lucrare ne-am demonstrat și am demonstrat partenerilor noștri că datele de predare sunt sfinte și chiar dacă apar pe șantier elemente neprevăzute termenele și calitatea pot fi ținute sub control – chiar dacă acest lucru implică un efort supraomenesc (concentrarea activității a cca. 30 de persoane în condiții de lucru vitrege).

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Load More In Public spaces