Home Elements of the green roof (Română) Hidroizolație rezistentă la penetrarea rădăcinilor

(Română) Hidroizolație rezistentă la penetrarea rădăcinilor

5 min read
0
1,586

Sorry, this entry is only available in Romanian and Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Hidroizolație rezistentă la penetrarea rădăcinilor

Membrana termosudabilă – BauderPLANT E

Se utilizează la construcția de acoperiș verde, fiind rezistentă la străpungerea rădăcinilor. Este o membrană termosudabilă cu bitum elastomer cu protecție integrată la străpungerea rădăcinilor, conform normativelor FLL, cu armătură de calitate ridicată.

Prelucraresudare cu flacără
Parte superioarăardezie
Parte inferioarăfolie termofuzibilă
Armăturavoal poliesteric 250 g/m²
Lungime5 m
Lățime1 m
Grosime5,2 mm
Rezinstența max. la tracțiune1000 N/50 mm
Alungire45 %
Tipul utilizăriiDO/E1 PYE PV 200 S5
Număr articol1724 0000 (ardezie verde)

Membrana termosudabilă – BauderSMARAGD

Membrană termosudabilă cu bitum polimer cu protecție antirădăcini, testat FLL, cu o armătură de poliester compozit rezistentă la tensiuni mecanice extreme, cu o rețetă de bitum de calitate superioară.

Prelucraresudare cu flacără
Parte superioarăardezie
Parte inferioarăfolie termofuzibilă
Armăturapoliester compozit 300 g/m²
Lungime5 m
Lățime1 m
Grosime5,2 mm
Flexibilitatea la rece-25 partea superioară, -40 partea inferioară
Stabilitatea la cald+150 partea superioară, +120 partea inferioară
Rezinstența max. la tracțiune1450 N/50 mm
Alungire30 %
Tipul utilizăriiDO/E1 PYE KTP 300 S5
Număr articol1715 0000 (alb-verzui)

Încă din faza de proiectare a oricărei construcții ecologice realizat pe terase sau acoperișuri, vă putem asigura tot sprijinul nostru pentru alegerea sistemelor adecvate investiției, în raport cu bugetul și posibilitățile constructive.

La construcția acoperișurilor verzi se utilizează Hidroizolația rezistentă la penetrarea rădăcinilor, care este o membrană termosudabilă, cu protecție integrată la străpungerea rădăcinilor, conform normativelor FLL, cu proprietăți de calitete superioară.

Producătorii ai căror materiale se vor folosi la amenajarea acoperișului verde sunt recunoscute pe plan internațional, dar și local, iar echipa noastră, având deja proiecte comune finalizate, cu rezultate atât fiabile cât și spectaculoase vă poate realiza montarea și întreținerea tuturor acestor componente. Prin noi, calitatea elementelor constructive din cadrul amenajării acoperișurilor ecologice este dublată de profesionalismul factorului uman, calificat și nu în ultimul rând, experimentat în utilizarea și întreținerea tuturor componentelor utilizate la construcție.

Aceasta poate fi hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă, sau clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau un centru comercial cu parcare si acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Competența echipei vă asigură ca toate produsele utilizate în cadrul proiectului să fie compatibile și ca rezultatul să fie un tot unitar.

Load More In Elements of the green roof