Home References (Română) Luminatoare cu sedum într-o grădină superbă a unei case din București

(Română) Luminatoare cu sedum într-o grădină superbă a unei case din București

2 min read
0
537
Luminatoare cu sedum într-o grădină superbă a unei case din București

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sedumul nu este numai o plantă suculentă cu rezistență la condiții extreme, utilizat exclusiv pentru aceste proprietăți. Datorită texturii frunzelor, lăstarilor de mici dimensiuni, cu frunze cărnoase cu o turgescență ridicată, poate fi considerată o specie foarte decorativă, cu o coloristică bogată, variabilă în funcție de anotimp, specie, microclimat.

La acest proiect s-au luat în considerare aceste proprietăți, decorând soclurile luminatoarelor aflate într-o grădină superbă a unei case din București. Respectând stratificația specifică unui acoperiș verde – este instalat pe o structură de beton – am înconjurat luminatoarele, conferind o nouă notă de culoare întregii grădini.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In References