Home References Commercial (Română) Pachetomat container Poșta Panduri cu acoperiș verde în Brașov

(Română) Pachetomat container Poșta Panduri cu acoperiș verde în Brașov

2 min read
0
338
Pachetomat Poșta Panduri cu acoperiș verde în Brașov

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un pick-up point tip container din Brașov beneficiază de avantajele unui acoperiș verde. Sistemul extensiv ușor a fost instalat în numai câteva ore pe pachetomatul Poșta Panduri situat în parcarea unui centru comercial.

Am folosit ca material de drenaj și retenție de apă un sistem inovativ ODU-retedrain, ideal pentru structuri ușoare și ultraușoare. Cu o investiție minimă interiorul containerul metalic va avea temperaturi ambientale cu oscilații mult reduse, costurile climatizării fiind semnificativ mai mici, și nu mai puțin important, s-a mărit suprafața spațiilor verzi din zona urbană.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In Commercial