Home References Landscape works, decorations, plants (Română) Rulou de vegetație rezistentă la secetă – Sedum

(Română) Rulou de vegetație rezistentă la secetă – Sedum

4 min read
0
488
(Română) Rulou de vegetație rezistentă la secetă - Sedum

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Utilizând plapumă/covor de vegetație într-o amenajare peisagistică pe un acoperiș verde vom obține o terasă verde instalată imediat din momentul întinderii, fără să trebuiască să așteptăm 3-5 ani ca în cazul plantării de răsaduri/plante tinere (plug-plant) sau însămânțării, și totodată economisim costul plantării, urmată de o întreținere îndelungată, costisitoare și complexe.

Covorul de sedum conține plante mature cu o acoperire a suprafeței de cel puțin 95% la livrare, astfel întreținerea acestor plante devine mai ușoară, nu mai este necesară o replantare sau o mentenanță regulată ca în alte cazuri și metode de realizare a acoperișurilor verzi extensive.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

  • (Română) Panouri decorative din mușchi și licheni

    (Română) Panouri decorative din mușchi și licheni

    Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the c…
  • Gas Museum from Medias

    Gas Museum from Medias

    We built a beautiful natural park with an interesting and complex landscaping in front of …
Load More In Landscape works, decorations, plants