Home References Commercial (Română) Spațiu verde pe garaj subteran cu panouri de iedera și copaci de până la 10 m

(Română) Spațiu verde pe garaj subteran cu panouri de iedera și copaci de până la 10 m

2 min read
3
933
Spațiu verde pe garaj subteran cu panouri de iedera și copaci de până la 10 m

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Amenajarea peisagistică de pe garajul subteran al clădirii de birouri din Cluj-Napoca s-a făcut în condițiile unui șantier în plină desfășurare, unde lupta s-a dat pentru fiecare metru pătrat de front de lucru.

Depozitarea plantelor – câteva mii – arbuștilor și a copacilor de dimensiuni de până la 10 metri înălțime, de ordinul zecilor, a însemnat o provocare în sine, conlucrând pe același front de lucru cu multe alte echipe. Totuși, prin buna organizare, s-a ajuns la un rezultat demn de un parc veritabil.

O noutate a constituit folosirea unor panouri de iedera, înalte de 1.75 m, cu care s-a obținut un gard viu instant, care să mascheze complet, din clipa plantării, un gard dărăpănat și o proprietate vecină neîngrijită.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In Commercial