Home References (Română) Terasă verde extensivă, ușoară, realizată în centrul istoric al Brașovului

(Română) Terasă verde extensivă, ușoară, realizată în centrul istoric al Brașovului

2 min read
1
1,384
Terasă verde extensivă, ușoară, realizată în centrul istoric al Brașovului

Sorry, this entry is only available in Română. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Această mică terasă verde necirculabilă a venit în completarea unei grădini intensive improvizate provizoriu pe acoperiș și a fost amenajată cu o varietate largă de plante crescute în jardiniere și ghivece mari.

La fața locului, împreună cu beneficiarul s-a modificat designul original pentru ca terasa verde de sedum să armonizeze cât mai mult cu plantele deja existente și acomodate si să permită instalarea ulterioară a plantelor de statură mare la locurile lor finale. Satistfacția clientului fiind pe primul loc, împreună cu funcționalitatea sistemului, am manifestat o maximă flexibilitate, fiind necesară adoptarea unor soluții tehnice complexe și mari consumatoare de timp de lucru, dar rezultatul finale e superb.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In References