Home References (Română) Terasă verde necirculabilă la o casă în Cluj

(Română) Terasă verde necirculabilă la o casă în Cluj

2 min read
1
1,519
Terasă verde necirculabilă la o casă în Cluj

Sorry, this entry is only available in Română. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un proiect rezidențial în care terasele necirculabile ale unei case din inima Clujului, chiar lângă Grădina Botanică, s-au transformat în oaze de verdeață.

Suprafața înverzită cu sedum de cca 100 mp se integrează perfect în zonă și aduce un plus de confort construcției.

La acest proiect cea mai mare provocare a fost adoptarea unei soluții optime de ridicare a materialelor necesare stratificației. Am decis să utilizăm un lift mobil de relativ mici dimensiuni, și cu muuultă muncă manuală nu mai era necesară închirierea unei macarale de mare tonaj, aprobări pentru blocarea străzii pentru câteva ore etc., nemaivorbind de costurile aferente.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In References