Home References Commercial (Română) Acoperiș verde extensiv în inima Bucureștiului, la magazinul Lidl Pantelimon

(Română) Acoperiș verde extensiv în inima Bucureștiului, la magazinul Lidl Pantelimon

2 min read
0
1,022
(Română) Acoperiș verde extensiv în inima Bucureștiului, la magazinul Lidl Pantelimon

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În timp record (9 zile) am realizat acestă terasă verde de cca. 1.800 mp, în ciuda șantierului verde aglomerat și a restricțiilor de intrare cu camionul în Sectorul 2. Astfel noaptea se descărcau camioanele și ziua se montau materialele.

Este primul acoperiș verde extensiv de mare dimensiuni realizat la un supermarket, folosind rulou de vegetație tip sedum pentru un grad de acoperire de 98% în clipa instalării.

După deschiderea magazinului Lidl cu terasă verde, șirul investițiilor companiei germane în acoperișuri verzi și soluții ecologice a continuat în acoperișul verde al magazinului din Cluj-Napoca, de lângă Iulius Mall.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Load More In Commercial